Skin Pen med MEDEX cosmeceuticals


SkinPen Microneedling kan udføres i ansigtet samt på hals og decolleté og er velegnet til både mænd og kvinder uanset hudtype.

Skin Pen anbefales for:

Hvordan foregår behandling med SkinPen?

SkinPen microneedling er en slags elektrisk ”stempel” med en masse små nåle, der penetrerer huden i en dybde på 0,5-2,5 mm. Vi udsætter altså huden for kontrollerede mikroskader for at sætte gang i dens egen naturlige helingsproces. Underhuden reagerer på de små skader ved at øge produktionen af elastin og kollagen, der er afgørende for hudens elasticitet og evne til at forny sig. I takt med at huden genopbygges i ugerne efter behandlingen, vil du opleve en permanent forbedring af hudens generelle struktur og en synlig reducering af ar, akne, pigmentpletter og lignende.

Gør microneedling ondt?

Det der med nåle i huden lyder umiddelbart ikke så rart, men de færreste oplever, at microneedling gør meget ondt. Du vil kunne mærke en let stikkende fornemmelse i huden, og du kan opleve lidt ømhed efter behandlingen.

Hvor længe holder en behandling med SkinPen?

Efter fire ugers tid vil du kunne se et synligt resultat af din Microneedling behandling. Som ved de fleste behandlinger anbefaler vi et forløb på flere behandlinger, hvis du vil have et optimalt og langtidsholdbart resultat. Som udgangspunkt anbefaler vi 4-6 behandlinger med Microneedling med 2-4 ugers mellemrum og herefter vedligeholdende behandlinger en eller to gange årligt.

Er du i tvivl, er du mere end velkommen til at ringe til os eller kigge ind i klinikken til en snak om mulighederne med Mircroneedling.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at du undgår at solbade eller gå i solarium en uge før din behandling med SkinPen.

Vær opmærksom på, at behandlingen ikke kan udføres under et akneudbrud.

Efter behandlingen

Det er normalt at opleve rødme og stram hud, det afhænger af den udførte behandling, og kan forekommeca. 12-24 timer efter behandling. Der kan være en lille hævelse på dagen og rødme som efter solskoldning 1-3 dage efter behandling.

 Det anbefales at efterbehandle med Vital Recover K og Vitamin E. ( værdi kr. 1065,-)
Ved køb at 5 x kur behandling følger cream og vitamin gratis med.