Kosmetolog

MEDEX - hudpleje der gør en forskel.

 

For at opnå et mærkbart og synligt resultat i hudplejebehandling er det afgørende, at produkterne er terapeutiske.

Mens en lang række almindelige produkter blot tilfører lidt velvære og fugt, trænger de terapeutiske produkter fra Medex Bio Science Cosmetics dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Medex er en komplet serie af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter, hvilket sikrer, at kunden altid er i trygge og professionelle hænder.

Alle vores hudterapeuter er specialuddannede og arbejder professionelt inden for den moderne teknologi i Medex.

Produkterne udvikles i Medex Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitetsklinikker.

Medex produkter er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid produkter tilpasset de individuelle behov.

Medex er førende inden for fx. behandling af acne, anti-age, efterbehandling ved skønhedskirurgiske indgreb samt en lang række andre specialbehandlinger inden for cosmeceuticals.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilken behandling der passer dig. Vi tilbyder også køb af klippekort til de behandlinger der kræver mere end en gang. så du kan spare penge på dit forløb.