Ansigtsbehandlinger      

Alle ansigtsbehandlinger starter med en hudanalyse, for at kunne vejlede og give den bedste og mest effektive behandling. Huden har forskellig behov, og ændrer sig i løbet af året bl.a. i forhold til klimaet, miljø og kost. Derfor laves der altid hudanalyse inden behandling.
 

 

Luksus ansigt Kr. 550,- ( 60 min.)


Afstressende behandling til regenerering og forbedring af ansigtshuden. Med fokus på fugt og opstramning.

Afrensning og hudanalyse, bioenzym peeling, let udrensning, massage med vital renew bindevævscreme, serum/ampul, maske efter hudtype. Der afsluttes med dag/nat cremepleje. 

Der kan med fordel tilkøbes Diamantpeeling og collagen/hyaluron maske inkl. lystherapi for yderlig forbedering af huden.

 

Acne / dybderens Kr. 550,- ( 75 min.)

Dybdevirkende behandling mod acne, grove porer, ar og dårlig blodcirkulation. God til Teenager.

Afrensning, hudanalyse, peeling1, udrensning, peeling2, serum, maske efter hudtype. Der afsluttes med dag/nat cremepleje.

Der kan med fordel tilkøbes Diamantpeeling og collagen/hyaluron maske inkl. lystherapi for yderlig forbedering af huden.

 

AHA-lift frugtsyre inkl. herbs urtepeeling Kr. 625,- (75 min.)

(10% Frugtsyre)  Særlig intensiv behandling til reducering af rynker, ar, acne og pigmentforandringer. Hudproblemer som urenheder, rødme, ekstrem tør hud samt stresset og svækket hud.Optimerer fugtbalancen og modarbejder hudens aldersforandringer..
Medex Herbs indeholder et kraftigt mix af raffinerede, kraftige urter, der sammen med AHA giver et forstærket behandlingsresultat.
Der anbefales AHA-kurbehandlinger af 6 gange for at opnå den fulde effekt af behandlingen.

Afrensning, hudanalyse, bioenzym peeling1, peeling2, frugtsyre med herbs, serum/ampul, maske efter hudtype. Der afsluttes med dag/nat cremepleje samt serum.

Der kan med fordel tilkøbes Diamantpeeling og collagen/hyaluron maske inkl. lystherapi for yderlig forbedering af huden.

 

Toscana Thermo Maske Kr. 625,- ( 75 min.)

En behandling hvor der blandt andet anvendes en speciel mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital, glat og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype.

Afrensning, hudanalyse, bioenzym peeling, serum og ampul efter hudtype, let massage med vital renew bindevævscreme, toscana maske. Der afsluttes med dag/nat cremepleje.

 

Masque Lumieré Detox Kr. 625,- (75 min)

Denne unikke og prisnominerede lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt. Der kan således tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/arvæv eller
acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater.

 

Trænger din hud til en afgiftning? Er der for mange affaldsstoffer tilstede i huden, vil dette reflektere på huden og typisk medføre rødme, røde pletter, karsprængninger, bumser eller trist og bleg hud.

Til at udrense bruges bl.a. Medex Herbs Repair Therapy som indeholder et mix af nøje udvalgte urter der sammen med frugtsyre renser urenhederne meget effektivt. Dette mix stimulerer produktionen af nye hudceller og gør huden mere blød og glat. I denne behandling indgår også lysterapi-masken, Masque Lumiere samt 3 forskellige Serums, der bl.a. forøger produktionen og evnen til at opbevare collagen og elastin, som stimulerer blodcirkulationen så rynker og andre uregelmæssigheder vil forsvinde, efterfølgende påføres serum der virker beroligende ved inflammation og hjælper mod irritation og kløe.

For en regenererende og helende proces masseres ansigtet med specialcreme Vital Recover K, cremen er baseret på vitamin A og E som virker sammentrækkende på blodkar.-Sidst men ikke mindst Venezia Modelling Mask, som modelleres på ansigtet. Masken virker kølende og forfriskende på huden. Med Detox behandlingen vil din hud komme i balance og du opnår et smukt og sundt udseende.
 

Rød Lys: Anti-age/ hudforyngelse/hudforbedring 
Det aktive røde lys trænger ned i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i bindevævet,
det røde lys øger produktionen af collagen i huden.
Huden bliver derfor cellestimuleret, regenererer og få en flottere udstråling.


Grøn Lys: Hyperpigmentering/ ar og sårheling

Det grønne lys regulere hyperpigmentering i huden. Det grønne lys absorbere melacocytter
(den mørke farve) og stabilisere den mørke farve i huden. Den har også en beroligende
effekt på en stresset hud samt forbedrer ar og sårheling.

Blå Lys: Acne

Det blå lys arbejder aktiv mod acne i form af nedbrydelse på acnes bakterier.
Det gør at man eliminere bakterierne og forbedre huden til bedre cellefornyelse.Medex Vulcan Treatment De Luxe Kr. 695,- (75 min)


HELT NY! Ansigtsbehandling fra Medex Medical Line.

Få vækket huden til live med denne fuldstændig fantastiske Ansigtsbehandling som giver et øjeblikkeligt boost og resultat, samt en langtidsvirkende effekt i huden. Der arbejdes helt ned på decolte(bryst)
Udover selve Ansigtsbehandlingen, får du også farvede dine vipper og bryn. 

Step 1. Medex anti oxidant pre foam. ( frugtsyre og stærke anti oxidanter)
•Afrensning

Step 2. Medex mask Ranimee ( opvarmer og øger blodcirkulationen)
•Maske

Step 3. Essence de beaute ( Baseret på Hyarulon og Magnesium)
•Serum

Step 4. Hyarulon, Collagen el. C-vitamin ( vælges efter hudtilstand)
•Sheet mask

Step 5. E-vitamin, A-vitamin el. C-vitamin ( vælges efter hudtilstand)
•Serum

Step 6. Medex Vital Recover K. ( vitamin og Arnica cream)
•Afsluttende cream

( Incl. Farve af vipper og bryn)

 

Tillæg til alle ansigtsbehandlinger.

Sugar ansigts massage inkl. sugar stamp peeling Kr. 150,-
Diamant peeling Kr. 100,-
Ekstra collagen / frugtsyre sheet maske inkl. lys Kr. 150,-

Microd. Diamant peeling  ( dette er en tillægs behandling)

Til vores microdermabrasion (diamant peeling) bruger vi ægte laserskårne diamant besatte hoveder. Med DP (diamant peeling) slibes hudens øverste lag af og døde hudceller fjernes. Derved aktiveres dannelsen af nye sunde hudceller.
Huden efterlades lækker blød, ren og frisk ( når huden har for mange døde hudceller, nedsættes dannelsen af nye hudceller).
Et vacum system hjæper med at løfte huden, således at selv de mindste ujævnheder bliver peelet og døde hudceller bliver transpoteret væk fra huden.

Fakta om diamantpeeling

Diamantpeeling kan behandle:
Aldrende hud i ansigt og øjenområder
Solskadet hud
Hyperpigmentering
Akne og operationsar
Tilstoppede porer
Hudorme
Fedtet hud
Tør hud 
 

Diamantpeeling minimerer:

 Linjer og mimiske rynker
Alderdomspletter
Uens og ældet hudstruktur
Forstørrede porer
Pigmentforandringer
 

?VIGTIGT!

En diamant peeling giver klart synlige resultater allerede efter første behandling, men du opnår langt bedre resultater med en kurbehandling af 6 behandlinger med 7-10 dages interval. Senere kan der så følges op med enkelte behandlinger.

OBS.Husk ikke at dyrke sol umiddelbart inden behandlingen og undgå solbadning i op til 14 dage efter

Vi bruger udelukkende produkter fra MEDEX
 

Sugar massage og Sugar stamping ( detter er en tillægsbehandling)

 

Sugar massage er en opstrammende og regenerende sukkermassage til stimulering af bindevævet og dermed forbedre udskillensen af affaldsstoffer. En naturlig og effektiv bindevævsmassage, hvor vi udnyttersukkerets klæbrighed til at danne vakuum og derved løfte vævet. På den måde får vi skabt et bedre flow og blodcirkulation i bindevævet øges. Når vi sætter gang i blodcirkulationen, vil det også stimulere lymfecirkulationen, som opsamler overskydende væske fra bindevævet og dermd mindsker hævelser. Samtidig har der en posetiv effekt på inflammationer og derfor er massagen virklig god til akne og ubalancer i huden, fordi ophobede affaldsstoffer udskillles. 
Sugar massage stimulerer hudens kollagen og elastinproduktion og på den måde opnåes en fornyet spændstighed i huden. Massageteknikken reducerer de fine linier og rynker i huden, mens sukkeret er ne fantastisk fugtgiver.
Sugar Stamp er en teknik, der effektivt eksfolierer og dybderenser huden. Ved hjælp af en lille klump sukkervoks i en klud stampes huden, hvorved tilstopninger og urenheder fjernes og porerne minimeres.
Sugar Stamp er en naturlig og skånsom metode til eksfoliering, hvor der udelukkende arbejdes i overhuden, således vi ikke skader hduens underliggende lag.
Sugar Stamp giver en fantastisk udstråling, hvor huden efterlades blød, dybderenset og mat med mindre synlige porer samt et mere ensartet udtryk med mindskede fine linjer og fornyet glød.
Anbefales især til anti-age og akne behandlinger.