Intimvoks til Kvinder

ADAM & EVE er en luxuriøs voks fra Australien. Den er ydermere den mest solgte voks til voksbehandlinger i saloner og klinikker i Australien, Europa og Asien.
T.L.C Negle og Hudpleje tilbyder alle voksbehandlinger til både mænd og kvinder - Brasiliansk og Hollywood voksning dog kun til kvinder.

Pris for Intim voks Kr. 395,- (tid ca. 30 min.)

 

Brasiliansk intimvoks

Handler om at fjerne alt hår på de nedre regioner inkl. ydre kønslæber samt mellem ballerne og der efterlades en stribe hår over venusbjerget.
 

Hollywood

Handler om at alt hår fjernes.
 

Behandlingens holdbarhed

Efterlader din hud glat og silkeblød.
Behandlingen holder 4-6 uger, inden hårene har fuld længde igen (ca. 5. mm.)
 

Fremgangsmetode

Voksbehandling hos T.L.C foregår ved, at der lægges et lag Adam&Eve-voks over huden. Når man så trækker voksen væk fra huden, trækker man hårene ud af hårsækken.
Med T.L.C´s voksbehandling i Århus, kan man fjerne den uønskede hårvækst meget hurtigt. Behandlingen er ikke helt smertefri første gang, men bliver mere og mere behagelig efter flere gange.
 

Virkning

Hårene fjernes ikke permanent, men vil vokse ud igen efter et stykke tid. I modsætning til barbering, vil de nye udvoksede hår, ikke danne “skægstubbe”, men vil være fine korte og bløde. Dette skyldesat hårsækkene danner helt nye fine hår. Hvis man derfor regelmæssig overholder sine voksbehandling, vil både smerterne og hårene være reduceret efter allerde første gang.
 

Før voksbehandling:

Inden du møder op til din voksbehandling, er der nogle punkter du bør du sikre dig, så du opnår et tilfredsstillende resultat.
Ved almindelig voksbehandling bør du sikre dig at alle hårene er være min. 3-5 mm.

Hvis hårene er længere end 1 cm. og det gælder intim voksbehandling, anbefaler vi at du klipper eller trimmerhårene hjemmefra, inden din voksbehandling. På denne måde opnår vi det bedste resultat for din intim voks behandling.

Adam&Eve-Lust voks, er specialt udviklet til Brasiliansk og hollywood voksning, det fjerner alt hår – første gang – hver gang. Hos T.L.C er vi meget diskrete. Vi har 100% tavshedspligt og vi respekterer privatlivet.
 

 

 

 

Voks behandlinger

Foregår med striping, hvor der bliver ført varmt voks på det område der skal have fjernet uønsket hår, hvorefter man tager en stripes på voksen og rykker hårene af. Behandlingen er ikke 100% smertefri, men det går hurtigt. Og jo oftere man vokser et område, jo længere tid tager det før hårene vokser ud igen. 

Intim voks foregår dog med hardwax som er en del mere skånsom mod huden. ( læs mere under intimvoks)