Acrylnegle 
 

Hvad er acryl?

Acryl er ca. 6 gange stærkere end den naturlige negl, og har den fordel at den kan laves meget tynd og naturlig, uden den mister styrken. Acrylen er selvhærdende, og skal derfor ikke i UV-lampe. 

Akryl er mat når det hærder op, og man kan derfor vælge mellem at lade dem forblive matte, eller at få lagt et lag UV-gloss over, eller pifte dem op med en Shellak. Acrylnegle er nemme at balancere og genopfylde, samtidig med at der ændres designs.
 

Behandling

Først får man en mini-manicure, hvor neglebånd ordnes, og neglen files til for at skabe det bedste udgangspunkt og ungå lift. Derefter kommes der to lag antibakterielt base på den naturlige negl som sikrer din negl trives under acrylen. Selve acrylbehandlingen består i, vha. en pulver og en væske, at opbygge neglen i ét lag, således at holdbarheden øges. Man kan her vælge om man ønsker fransk manicure, natur eller helfarvet acryl. Acrylen hærder på ca. 30 sekunder, og derefter files den glat og i den ønskede form. 

 

Forlængelse

Ønsker man en forlængelse på neglen, udføres dette vha. specielle forme hvor neglen støbes op om. Mange negleteknikkere bruger tipper, men dette kræver at man hver gang afkorter neglen, og på den måde bliver naturneglen aldrig lang. Med opstøbning vil naturneglen på sigt vokse sig lang, og dermed bliver behandlingen til en forstærkning af ens egne negle. 

 

Form på neglen

Det er helt op til én selv af bestemme formen på neglen. De mest brugte er almond-shape (mandelformede) og square (firkantede.) Man kan også vælge stilletto, som er en mere ekstravagant udgave af den kunstige negl. 

 

Levetid

Acrylnegle har en levetid på 3-5 uger, alt afhængig af din behandling af neglene. Kunstige negle er IKKE et værktøj, hverken en skruetrækker eller dåseåbner, og vi garanterer ikke for holdbarheden hvis dette ikke er indforstået. 


For at opnå den optimale holdbarhed af dine nye negle samt forbedre dine egne negle er her lidt gode råd som du bør følge: 

 

Pleje af acrylnegle

Dine negle skal plejes med SolarOil min. 2 gange dagligt. De første to dage bør du dog pleje dem med SolarOil 4-6 gange dagligt. 

Olien trænger igennem acrylen/gel og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden. 

Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange. Uanset hvilket system du har valgt, er negleolie nøglen til flotte og holdbare negle. Olien plastificerer produktet og holder det tæt til naturneglen og forhindrer derved lift og knæk. Samtidig holder det produktet og naturneglen smidig.