Bryn & Vipper

Vi farver med Refectocil og retter altid med voks og pinzet.

Retning af bryn m/voks........................................   Kr.  95,-
Farvning af bryn inkl. retning...............................   Kr. 150,-
Farvning af vipper................................................   Kr. 100,-  
Farvning af bryn og vipper inkl. retning...............   Kr. 195,-
Vippebuk (45 min.)...............................................   Kr. 350,-
Vippebuk inkl. Farvning af vipper og bryn (60 min) Kr. 450,- 


Det bedste vippebuk i byen.
Står du hver morgen og bukker dine vipper?
Ønsker du et mere naturligt look, hvor dine vipper syndes længerer, mere volminøse og øjet mere åbent? Så er vippebuk helt sikkert noget for dig.
Et nyt vippebuk kan laves hver 3-4 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk og gamle vipper vil blive udskiftet dagligt.
Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt vippebuk.Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. 
Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt vippebuk efter 1 behandling, men at man venter ca. 3 uger og der efter får lavet et nyt vippebuk, det er dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.
 
Hvordan laves vippebuk:
Vipperne bues på en skånsom måde, ved hjælp af små ruller, der lægges på de øvre øjenlåg. Vipperne løftes forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres perm gel, som herefter neutraliseres. Vipperne frigøres fra rullen og renses af for produkter og der gives en nærende vippeolie.
Mød op til behandlingen uden mascara.
Dit nye vippebuk må ikke udsættes for makeup, vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da behandlingen skal “sætte sig” for det mest holdbare resultat, derefter kan du bruge makeup/mascara præcis som du plejer.
 
Du kan bestille vippebuk med eller uden farvning af vipper og bryn.