T.L.C og Babor spa byder dig indenfor i en verden af afslapning, antihverdag, ro , detox og antistress.

Vi forkæler din krop fra top til tå!!!

Slap af, tag en dyb indånding, få ny energi og mærk hvordan din hud, krop og sjæl bliver fornyet og fyldt med energi.

Babor spa produkterne giver din krop oplevelsen af velvære, balance og luksus.

Vi tager dig med på en sanselig rejse, hvor din krop og sjæl bliver indhyllet i et univers af dufte, effektiv behandling og lækker luksuriøs spa.

Babor spa er en lækker hel krops behandling med mulighed for selv at sætte dit præg på behandlingen med en af de 4 skønne dufte:

Shaping = opstrammer, fugtgivende og toning af kroppen.

Energizing = Energi, opfrisker og sanselig.

Relaxing = afslapning og antistress.

Balancering = Styrker huden og balancerer kroppens energier.

Babor spa behandling starter med at du vælger en af de 4 lækre dufte. Så byder din behandler velkommen med en lille Babor spa velkomsthilsen.  Nu starter behandlingen med at den lækre mineralske salt peeling blandes og din krop peeles fra top til tå inkl. Ryggen.
 
Peelingen fjerner effektivt de døde hudceller og sætter gang i blodomløbet. Peelingen er med til at stimulere vores lymfe og nervesystem, således at affaldsstoffer ledes væk og ud af kroppen.
Efter peeling varmes den fugtgivende bodypack, bestående af en af de vidunderlige 4 duft som du valgte i starten af behandlingen, samt og du ønsker Detox eller Fugt. Her er mulighed for som til valg at vælge  Babor´s anti cellulitis maske til appelsinplantagen på lårene.
 
Bodypack påføres med Babor´s bløde natur spa børster.
 
Mens din bodypack arbejder på huden, kan du som tilvalg vælge en lækker et Babor ansigtsbehandling, som består af let afrensning, massage, maske afstemt efter hudtype og afsluttende dagcreme. 
 
Som afslutning vaskes bodypack af med varme vaskeklude og din krop masseres ind i en lækker og velduftende Body souffle creme. Og din antihverdags behandling afsluttes med Babor spa farvelhilsen og et glas kold juice.
 
Full Body Spa kr. 798,-
Tillæg mini ansigtsbehandling kr. 100,-